Over ons

Opgegroeid in het autovak. Auto’s met stijl en klasse voor de échte autoliefhebbers. Dat waren destijds de klanten van ons familiebedrijf. Vervolgens snelle handel in de bedrijfsbussen, hoge aantallen en efficiëntie ten top. Bij een grote noordelijke leasemaatschappij het lease vak volledig eigen gemaakt.

 

Zaken doen staat voor mij grotendeels gelijk aan gastvrijheid, ongeacht de klasse auto’s of de bedrijfswagens. Handel zonder oprechte aandacht voor de relatie is een lege huls. 

 

Als de zakelijk lease specialist  staan we daarom voor lease met ease: duidelijkheid, gastvrijheid en kennis van zaken.

 

Niet merk- of maatschappij gebonden waardoor er geen beperking is doordat eigen voorraad eerst ‘opgemaakt’ moet worden. Maar wél een wijdvertakt netwerk door al vanaf kleins af aan in het autovak rond te wanen. Hierdoor is veel mogelijk. 

 

Stuur mij een WhatsApp       of bel me.

 

Chiel Caspers

icons8-whatsapp-480.png
chiel caspers_cc releases_operational le
 
cc lease_cc releases_chiel caspers_fianc

Waarmee we jou kunnen helpen:

 

 

Alles wat je wilt weten over zakelijk leasen. Jij kiest de auto, wij regelen alles van importeren tot aflevering. CC releases is gespecialiseerd in het helpen met vraagstukken zoals: ‘Hoe gaat dat in zijn werking, leasen? Welke leasevorm past bij mij? Ik zou graag een auto importeren? Ik heb gehoord dat importeren goedkoper is, klopt dat?

 

Om hierbij zo goed mogelijk te kunnen helpen, krijg je daarom de tijd en aandacht die nodig is. Zo bieden wij de mogelijkheid om te jou zo goed mogelijk te helpen van begin tot het einde. Want een goede lease constructie vraagt om maatwerk!

Om maatwerk in de breedste zin aan te bieden hebben we kennis van:

Of de vraag nu gaat over één voertuig tot het verzorgen van je gehele wagenpark en machinepark beheer.